Mijn beauty favorieten || 2020

by Stylecode
0 comment

Maandelijks probeer ik veel nieuwe beauty producten uit en soms kom ik terecht bij producten die ik niet meer wil inwisselen voor een ander. Dit zijn 3 beautyproducten die me dit jaar enorm hebben verrast. En het allermooiste aan deze verzorgingsproducten is dat ze dierproefvrij zijn!

1. Love Beauty and Planet day 2 dry shampoo

Deze droogshampoo van love, beauty and planet is in een woord: LOVELY! Het product droogshampoo vind ik los van welk merk sowieso al een wonder op-zich. Ik was mijn haren 2x per week en dankzij droogshampoo lukt het soms om deze wasbeurten op vakantie nog meer te minderen. Daarnaast gebruik ik dit haar wondermiddel ook gewoon voor extra volume. Goede droogshampoo die ik normaal gebruik is de andrélon droogshampoo.

Een paar weken geleden op vakantie in Kreta was ik mijn droogshampoo vergeten mee te nemen.
Ik vind buitenlandse supermarkten sowieso het einde, maar nu had ik ook nog een missie: DROOGSHAMPOO vinden. In de supermarkt hadden ze alleen maar deze droogshampoo dus veel keuze had ik niet. Maar wat ben ik nu blij dat ik de mijne vergeten was want wat is dit een top product! Normaal laat droogshampoo altijd een voelbare laag achter op je haren. Je haren lijken altijd wel schoner maar zo voelt het niet. Deze droogshampoo voelt totaal niet alsof je iets op je haar hebt, maar doet wel wat een droogshampoo hoort te doen. Het haar heeft meer volumen en ziet er schoon en glanzend uit. LOVE IT.

Hij heeft een heerlijke citrus en camelia geur en zit zoals alle producten van Love beauty and planet in een super leuke verpakking. Ik weet niet meer wat ik er daar voor betaald heb maar hier kost het tussen de €6,75-€9,45. Voor mij de beste droogshampoo van dit moment.

2. QMS Deep Gentle Cleanser- Reinigingslotion

Deze  reinigingslotion van QMS heeft me echt enorm verrast. Ik gebruikte eigenlijk altijd reinigingslotions van de DM of Kruidvat en was hier ook tevreden over, mijn make-up was weg dus hij deed wat die moest doen.
Ik wist toen eigenlijk ook nog niet wat ik nu weet en dat is dat een reinigingslotion de basis is van een gezonde huid en veel meer doet dan je make-up van je gezicht verwijderen. De werkstoffen in de cremes en serums kunnen niet goed worden opgenomen wanneer je huid niet goed schoon is (heel erg zonde dus ook van die dure serums). Zonder een echte goede reiniging is het dus niet mogelijk om je huid goed te verzorgen en te verbeteren.

Toen ik de Deep Gentle Cleanser van QMS voor de eerste keer gebruikte voelde ik het eigenlijk meteen, mijn huid was veel minder droog dan normaal na het reinigen. Ook voelt mijn huid echt schoner en frisser aan na het reinigen. Na een week merkte ik ook echt verschil, mijn huid was in de ochtend veel minder dof en droog dan normaal. Ik had het echt niet gedacht maar deze reinigingslotion van QMS heeft mijn huid echt verbetert. Kan je huid met dit koude weer wel een extra boost gebruiken lees hier dan alles over het Power Firm Mask van QMS.
QMS Deep Gentle Cleanser kost €39,60 ik gebruik hem nu 3,5 maand en er zit nog genoeg in voor 3 maanden.

3. System Professional Amplifying Foam – Volume mousse

De laatste en zeker niet de minste de System Professional Volume mousse. Toen ik aan de eigenaar van Het Huis van Hermens vroeg: Hoe krijg je meer volume in je haar? Kreeg ik deze volume spray mee om te proberen.

Wat me meteen opviel was de structuur van de mousse deze is stuk minder stevig, het is een luchtigere mousse die eruit komt. De mousse is eenvoudig aan te brengen en goed te verdelen over het haar. Ik zelf laat het haar na het aanbrengen van de mousse altijd eerst een beetje opdrogen, voordat ik begin met föhnen. Het eerste pluspunt is de geur, je haar heeft meteen na het aanbrengen dat heerlijke net-naar-de-kapper-geweest geurtje.
Nadat het haar droog is voelt het haar heerlijk aan en heeft het zichtbaar meer volume, zonder dat het haar zwaarder aanvoelt (absoluut pluspunt 2). Ik merk vooral dat wanneer ik mijn haren nu krul ze veel beter blijven zitten en minder snel uitzakken. Ook erg fijn vind aan deze mousse is dat mijn haar meer glanst en er minder pluizig uitziet. Dit is vooral fijn nu het weer kouder wordt buiten omdat ik dan meer last heb van pluis haar. Ik vind dit tot nu toe de beste volume mousse voor fijn haar, die ik gebruikt heb.
De System Professional Amplifying Foam is iets duurder dan gemiddeld €29,50 ,maar ik merk dat ik ook minder nodig heb dan normaal en dat hij vooral echt doet wat die beloofd.

You may also like

Geef een reactie