QMS Power Firm Mask

by Stylecode
0 comment

Een paar jaar geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met QMS. Ik heb een erg moeilijke huid heb, droog maar vooral heel erg allergie gevoelig.. Ik ben gestart met deze producten omdat ik had gelezen dat mensen met een droge en gevoelige huid ongelofelijke positieven ervaringen hadden met QMS. Ik heb een aantal keer een QMS gezichtsbehandeling gehad en een aantal producten geprobeerd: Intervital pillen, 24h dagcreme, reiniginslotion en het Power firm masker. Allemaal top producten!

Er zijn heel veel voordelen aan de producten van QMS maar een klein nadeel is de prijs. QMS is absoluut geen goedkoop product. Nu moet ik zeggen dat ik zo blij wordt van het masker dat ik het de prijs absoluut waard vind, je betaald voor 100 ml €83,00. Het power firm masker is zonder twijfel het beste gezichtsmasker dat ik ooit heb gebruik. QMS is geschikt voor alle leeftijden maar echt aan te raden vanaf 30 jaar, omdat de huid vanaf je 30ste minder collageen gaat aanmaken. Ik ben het zelf gaan gebruiken tegen fijne lijntjes en droge plekjes. Want ja helaas merk ik toch al wat rimpeltjes dus QMS die bekend staat om zijn effectieve anti-aging huidverzorgingssysteem is meer dan welkom!

Gebruik

Stap 1: Maak de huid goed schoon met een reinigingsmelk en lauw water.
Stap 2: Droog je huid zachtjes met een handdoek.
Stap 3: Breng het masker aan op je gezicht en iets onder de kin. Zelf druk ik twee keer op het pompje, dit is royaal maar mijn droge huid heeft dit wel nodig.
Stap 4: Laat het masker zitten en was het vooral niet af. Dit is het fijne aan dit masker ik breng het aan voordat ik ga slapen zodat het masker de gehele nacht kan inwerken op mijn huid.

Ik gebruik het maskertje meestal 2x per week.

Voordelen

Het masker trekt helemaal in in de huid en wordt niet hard. Hierdoor hoef je het masker niet af te wassen en verspil je dus geen enkel druppeltje. Nog een super groot voordeel aan de producten van QMS is dat ze niet getest zijn op dieren!
Power firm mask bevat geen oliën en vetten die de huid afsluiten. De huid blijft gewoon ademen waardoor er geen ontstekingen ontstaan als je het maskertje laat zitten. Het Power firm masker mag ook rondom de oogzone worden aangebracht. Het masker is een witte crème en zit in een handige verpakking met een pompje. En oh ja het masker is geschikt voor mannen en vrouwen!

Resultaat

Mijn droogtelijntjes en fijne lijntjes zijn duidelijk vermindert en mijn huid ziet er een stuk steviger en gezonder uit sinds ik de producten van QMS gebruik. Vooral de dag na een nachtje slapen met het maskertje voelt mijn huid heel erg zacht aan. Ik ben echt ontzettend blij dat ik ben begonnen met dit maskertje en zal het zeker blijven gebruiken. Voor nu ga ik zeker sparen om alle andere producten van QMS ook een keer te kunnen testen.

Tip: Als ik veel in de zon ben geweest leg ik het maskertje altijd in de koelkast voor een heerlijk verkoelend effect na een zonnige dag.

Verkrijgbaar

Het QMS Power Firm Masker is verkrijgbaar bij Het Huis van Hermens. Bestel je deze via mij dan ontvang je tijdelijk 15% korting.

Belangrijke ingrediënten

Zijdeproteïnen, extract van zwarte haver, geconcentreerde bloemenhoning, isobutylamide uit parakers, hyaluronzuur, amandelolie.

You may also like

Geef een reactie