The Ritual of Namasté collectie

by Stylecode
0 comment

De Ritual of Namasté collectie is geen onbekende voor me. Op aanraden van een vriendinnetje heb ik een aantal jaar geleden de nacht creme aangeschaft: Ritual of Namaste Hydrating Overnight cream. Ontzettend tevreden met deze hydraterende nachtcrème. Daarom was ik ook super benieuwd naar de rest van de collectie. De afgelopen weken heb ik 4 producten gebruikt, zodat ik deze review met jullie kan delen. Hoofdingrediënten in de Ritual of Namasté collectie zijn heilige lotus en Indiase roos. Natuurlijke producten die op een verantwoorde manier zijn verkregen. De producten stralen luxe uit, vooral de crèmes in de marmeren verpakking zijn een echte eyecatcher in je badkamer.

  1. Mijn ochtendroutine start ik altijd met een korte douche voordat ik begin met mijn huidverzorging. Daarna breng ik het Ritual intense hydrating serum aan op mijn gezicht. Het serum zit in een handig pompje, waarmee je hygienisch en goed kan doseren. Een druk op het pompje is voldoende voor mijn hele gezicht. Het serum is een witte vloeibaar crème. Het verdelen over de huid gaat goed, maar al snel voelt het plakkerig aan. Ik dacht dat het eraan lag dat mijn huid nog wat vochtig was, maar zelfs als ik 5 minuten na het douche het serum aanbreng plakt het nog steeds even erg. Ik zie wel dat mijn droge huid meteen gevoed wordt, maar niet optimaal. Het serum is geurloos dit vind ik wel prettig.
    Beoordeling: 6

2. Daarna breng ik de Ritual of Namasté dagcreme aan. De creme voelt fijn aan, maar ik merk dat het serum nog steeds plakkerig aanvoelt. Door de creme hier nog bij aan te brengen voelt het er niet minder plakkerig op. De crème trekt wel in maar zelfs als ik dan met de jade roller mijn gezicht masseer blijft het plakkerig voelen. Ik heb de creme ook geprobeerd zonder serum en dan merk ik een wereld van verschil. De creme is heerlijk fris, trekt snel in, hydrateert en verzacht mijn huid. Ik moet zeggen voor een super droge huid als mij is de hydratatie niet sterk genoeg. Heb je een normale tot vette huid dan is de hydratatie van deze creme voldoende. De geur van de creme is niet te overheersend maar wel erg lekker. Een extra pluspunt aan deze verpakkingen van de crèmes is dat ze navulbaar zijn.
Beoordeling: 8

3. De Ritual of Namasté cooling eye lotion is de volgende stap. De lotion zit in een super mooie pen en is heel eenvoudig en hygiënisch aan te brengen. Door de pen lichtjes in te drukken komt er een klein beetje ooglotion op het ijzertje te liggen. Ik heb gemerkt dat een heel klein beetje voldoende is voor beide ogen. Daarna rol je de pen rustig rondom je ogen. Al snel voelt het heerlijk fris, maar hij trekt niet snel en goed genoeg in. Het laagje creme blijft op de huid liggen. Op de foto zit de lotion al 5 minuten op mijn hand. De witte gloed blijft zichtbaar, dit vind ik erg jammer.
Beoordeling: 6,5

4. Als laatste de Ritual of Namaste urban hydrating mist. Nooit eerder zulke spray gebruikt maar in een woord: HEERLIJK. Voor gebruik even goed schudden en zorgen dat het gezicht goed gereinigd is. De mist heeft een frisse geur en is eenvoudig aan te brengen. Vooral nu ik thuis werk en overdag geen make-up draag is het super om af en toe even mijn gezicht te hydrateren en hier is deze spray perfect voor. Side note: tijdens het sprayen even de ogen sluiten. Dit product is een echte musthave voor op vakantie aan zee. Wat ook erg fijn is is dat mijn make-up frisser uitziet en mijn huid mooier glanst wanneer ik dit product van te voren aanbreng. Een absolute aanrader!
Beoordeling: 8,5

You may also like

Geef een reactie