Zeg maar dag tegen beschadigd haar!

by Stylecode
0 comment

Ik blondeer mijn haren al sinds mijn 16e, dit is natuurlijk een killer voor gezond haar. Daarnaast waste ik elke dag mijn haar en was ik een grote fan van de stijltang. Allemaal top ingrediënten voor dof en futloos haar. Met de jaren worden we natuurlijk allemaal slimmer en verstandiger, dus ik heb afscheid genomen van de stijltang en was ik sinds een half jaar om de 3 dagen mijn haren. Het blonderen ben ik wel blijven doen. De kwaliteit van mijn haar ging de afgelopen jaar zeker vooruit, maar een gezonde glans zoals uit de Andrélon reclame was nog ver te zoeken. Tot een jaar geleden:

Robin van Het huis van Hermens zei tegen me: “we hebben een nieuw wondermiddel tegen beschadigd haar, System Liquid Hair“. Hij gebruikte het de eerste keer bij me nadat hij blonde plukjes in mijn haar had aanbracht. Tijdens het uitkammen merkte ik al dat er een stuk minder klitten inzaten dan normaal het geval is na een verfbeurt. Na het föhnen voelde mijn haar zijdezacht, ik besloot het de komende tijd zelf thuis te gaan proberen. System Liquid hair is redelijk prijzig het kost €71,99 voor 100 ml. Normaal gesproken geef ik niet zoveel uit aan verzorgingsmiddelen voor mijn haren, maar ik was toch wel nieuwsgierig naar het resultaat. Het product zou er ook voor zorgen dat ik minder vaak mijn dode puntjes hoef te knippen. Dit zou natuurlijk helemaal mooi zijn! Aangezien ik al 10 jaar bezig ben met mijn haar te laten groeien.

Belofte: System Liquid Hair is ontwikkeld om kwetsbaar en beschadigd haar te herstellen en meer veerkracht te geven. Het beloofd tot 5 wasbeurten het haar te versterken.

Gebruik: Breng 1 pipet aan op handdoek droog haar. Het werkt het beste als je een scheiding maakt en je haar in tweeën verdeeld. Kam de vloeistof met een kam (nooit met een borstel door nat haar) door je haar, zodat het gelijkmatig wordt verdeeld. Föhn vervolgens je haar droog, dit zorgt ervoor dat de vloeistof zich aan je haar bindt. Zelf gebruik ik het 1x per week en merk dat het 2 wasbeurten blijft zitten.

Resultaat: Na het gebruik van System Liquid Hair kan ik mijn haar een stuk makkelijker doorkammen en voelt het aan alsof er een zijde laagje overheen zit. Na het föhne is het haar veel minder droog en springerig en heeft het meer volumen. De grootste voordelen merkte ik tijdens mijn vakantie in Kos. Op vakantie heb ik normaal elke dag een bad hair day en wordt het haar met de dag droger. Ik heb tijdens de 8 dagen vakantie 3 keer een pipetje Liquid Hair over mijn haar verdeeld. Mijn haar heeft de hele vakantie heerlijk zacht aangevoeld en had meer meer volume en glans dan ooit te voren!

Beoordeling: Dit product doet absoluut wat het belooft en krijgt van mij een dikke 9! Het is prijzig maar voor iedereen met futloos beschadigd haar een absolute aanrader. Hoelang je met het flesje doet is afhankelijk van de aantal wasbeurten per week.

Where to buy: Enthousiast geworden? Je kunt deze kopen bij Het Huis van Hermens in Meerssen. Is dit te ver voor jou check dan op onderstaande link bij welke kapper bij jou in de buurt hij verkrijgbaar is. System Liquid Hair is niet online verkrijgbaar.

https://www.systemprofessional.com/en-US/salon-finder

Ik zou het super vinden als je jouw ervaring met System hieronder deelt.

Liefs,
Ruth

You may also like

Geef een reactie